DEAS Asset Management ansetter ny Head of Transactions Norway

Kristoffer har mer enn 10 års erfaring med eiendom fra Aberdeen Standard Investment og DEAS Asset Management, og han har de siste fire årene vært en viktig del av transaksjonsavdelingen.

Kristoffer Lunde ny Head of Transactions NorwayKristoffer Lunde, Head of Transactions Norway

Jeg ser frem til å fortsette reisen med DEAS Asset Management og levere solide resultater for våre investorer. Jeg har jobbet tett med Jens-Petter i mange år, og kommer til å bygge videre på den gode plattformen han har etablert.
Med stigende renter forventer vi å se økende yielder fremover, samtidig kan noe av verdiendringen nøytraliseres av et solid utleiemarked og vekst i leieprisene. Vi har tilgjengelig kapital som skal investeres på kort sikt, så vi vil følge utviklingen i markedsprisingen nøye,

sier Kristoffer Lunde.

Kristoffer vil ta over som Head of Transactions Norway fra 1. september da Jens-Petter Guthus i løpet av høsten forlater selskapet for å søke nye utfordringer og tiltrer ny stilling 1. november.

Vi er heldige som har et svært kompetent internt miljø vi kan rekruttere fra, der ansatte får mulighet til å vokse inn i nye roller og bygge karriere. Vi ønsker Guthus suksess i sin nye rolle som adm. direktør i DNB Næringsmegling, samtidig som vi har stor tro på at vi vil stille sterkt i transaksjonsmarkedet med Lunde ved roret,

sier administrerende direktør Thomas Wolff.

DEAS Asset Management har transaksjonsavdelinger i Oslo, Stockholm, Helsinki og København.

 

Published 10. August 2022

Contact

Thomas Wolff

CO-CEO DEAS Asset Management
Contact me